amandas-smycken

Alla inlägg den 8 mars 2010

Av Amanda - 8 mars 2010 19:01

Nu är det allt slut på ledigheten. Sedan v.7 har jag mer eller mindre varit ledig från skolan, eller ja - jag har haft arbete med mig hem. Men, det är sådant som passar mig bäst, och jag har fått en hel del gjort faktiskt.


Beställningarna på smycken från pärlpartyna är klara nu, och då är det dags att sätta igång med nya skapelser - och testa mina nya idéer.

Det har blivit en hel del smycken bara under gårdagen och idag. Jag började fotografera smycken för att sedan lägga ut på hemsidan (www.amandassmycken.se), MEN batteriet i kameran dog!


Kameran lade av just när pappa hade hjälp mig att ställa in rätt vinkel på stativet - typiskt. Jaja, det är bara att vänta, för den som väntar på något gott... :)


Ja, det har som sagt blivit många nya smycken de senaste dagarna. Härligt med lite nytt på hemsidan och ännu härligare med nya och mysiga idéer, och en gnutta vårkänsla :)

ljust och färgglatt är det som inspirerar mig mest just nu, därav de färgglada flickorna som ni kan se på min hemsida inom kort! :)


Medan jag väntar på att batteriet till kameran skall ladda, kolla jag på nya pärlor att köpa in. Jag har föresten investerat i nya bokstavs- och sifferstansar. De är mindre än de tidigare och blir verkligen superbra! Riktigt nöjd :)


Vid halv 8 börjar tv-kvällen, dvs. "halv 8 hos mig", "familjen annorlunda" (!) och "svenska hollywoodfruar" :)


Jag återkommer när de nya smyckena är ute på hemsidan!



Må så gott.


/ Amanda


Amandas Smycken

www.amandassmycken.se

  

Ovido - Quiz & Flashcards