amandas-smycken

Alla inlägg den 9 maj 2010

Av Amanda - 9 maj 2010 20:29

Den här helgen har gått fort - riktigt fort. Gårdagen blev en riktig pysseldag då jag pärlade från morgonen till tidig kväll. Kvällen avslutades mes mysig filmkväll med min kära kamrat bettan :)

  

Idag har det varit födelsedagskalas hos mina kusiner. Tänk att också de yngre kusinerna blir äldre. Min plan för dagen var att ägna liiite tid åt skolarbete. Mest för att kunna känna att jag har koll på läget. Det slutade med att jag satt med en powerpoint i drygt fem timmar. Tiden gick fort, men nu är jag trött.

  

Jag har några bildet att visa! Äntligen kommer nya bilder ut på mina smycken! Det är helgens skapelser som jag visar nu - helt nytt och fräscht :)

De nya smyckena är alldeles utmärkta morsdag-, konfirmation, student- och födelsedagspresenter. Ja, varför inte överraska en vän med ett alldeles speciellt och unikt smycke?

 

vit plexiglasbricka med ett hjärta framför. 

  

 

plexiglas-spegel med ett hjärta framför. effektfullt och snyggt .

 

  

 

rökfärgad/grå plexiglasbricka med ett hjärta framför. 

       

 

transparent plexiglasbricka. brickan glittrar till lite i solljus och blir riktigt fint .

  

 

örhängen i plexiglas-spegel. snygga till vardag som fest !

  

 

 

Plexiglasbricka med motiv av noter innanför. Det går att få valfri text eller bild. plexiglaset ger en häftig förstorande effekt!

     

 

 

mysig ram med text innan för ett förstorande akrylliknande "glas". också här går att få valfri text eller bild.

  

 

mysig ram med en svartvit bild på en ros och med ordet "älskad".

  

 

rund ram med en bild på noter och en metallros över. Detta är täckt med ett akrylliknande "glas" som jag har fixat själv.

  

 

rund ram med ordet "fantastic". i ramen finns också en metallros i silverfärg. Det akrylliknande "glaset" ger en förstorande och mysig effekt.

  


som sagt, perfekta presenter till någon du tycker om. 

Kolla gärna in min hemsida. där kan du hitta fler av mina egendesignade och egentillverkade smycken. www.amandassmycken.se. Hör bara av dig om du vill beställa, antingen här eller via hemsidan under fliken "kontakta mig".


Nu samlar jag nya krafter för den kommande veckan. Det är en kortvecka som väntar och det ska bli riktigt härligt med lov.


Må så gott

/ Amanda, Amandas Smycken

www.amandassmycken.se 

      





Ovido - Quiz & Flashcards