amandas-smycken

Alla inlägg den 16 februari 2010

Av Amanda - 16 februari 2010 18:11

I torsdags var det dags för pärlparty och det blev en succé. Alla var nöjda och glada, och stämningen var på topp!

Också nu på torsdag väntar ett pärlparty, vilket jag ser fram emot.


Idag ägnade jag hela förmiddagen åt att skriva på projektarbetet. Jag hann med en hel del, och än så länge känns det bra. Det är många minnen som väcks till liv, och jag märker att det är mycket som jag har glömt bort, men som jag nu påminns om.

Vi var ett härligt gäng med många sprudlande idéer, och nog saknar jag det lite!


Jag skall skriva mer på projektarbetet någon dag i veckan, och planerar sedan att lämna in det för en "koll".


/ Amanda, Amandas Smycken


www.amandassmycken.se

  

Av Amanda - 16 februari 2010 17:59

Äntligen sportlov! Det är ett efterlängtat lov, som sedan följs upp av två mer eller mindre lediga veckor - i alla fall hemma från skolan.

Min taktik för sportlovet är att ta det så lugnt som möjligt denna vecka, vad gäller skolan, och v. 8 & v.9 lägger jag ned mer tid på skolarbeten. Den här veckan skall jag ägna åt mina pärlor och imorgon blir det pysseldag för mig och rebecka :)


Jag skulle kunna säga att mitt sportlov började redan i torsdags. Torsdagskvällen ägnades åt ett pärlparty med ett härligt gäng med kvinnor! Namnsmyckena var populära, så de kan jag rekomendera! Kika in på hemsidan www.amandassmycken.se.

REdan nu på torsdag väntar ännu ett pärlparty och jag tror att också den kvällen kommmer att bli lyckad!


Fredagen ägnades hos tandläkaren och i ullared - en liten familjeutflykt på köpet :) Jag hittade ett par skor i ullared, som jag tror att jag ska ha på mig på balen!


Apråpå balen så ska jag och mamma åka till sömerskan imorgon och lämna mått och så. Nu är vi igång, tyget och mönstret är fixat och klart :) Jag har också införskaffat vita sötvattenpärlor till mitt balsmycken, så nu sprudlar idéerna igen. En riktigt häääärlig känsla :)


Förmiddagen idag gick åt till att skriva på projektarbetet. Det är många minnen som väcks till liv då jag bearbetar min sommar som sommarlovsentreprenör. Det är många härliga minnen, och många bra tips!

I pausen från projektarbetet tog jag en sväng in till VÄrnamo för att genomgå en välbehövd ansiktsbehandling på Skin, och jag passade då på att utnyttja den största delen av mitt presentkort där, som jag fick i julklapp av Gustavs kära syskon + svåger :) TACK!


Nu är jag alltså hemma igen, efter en härlig eftermiddag i stan. Jag köpte med mig tre semlor hem, eller ja, jag fick en på köpet när jag köpte ett par byxor inne på Trend House! Pappa blev glad i alla fall :)


Då var det dax för dagens pärlstund. Jag skippar träningen ikväll, och tar den imorgon istället :)


Må så gott

/ Amanda


Amandas Smycken

www.amandassmycken.se


Ps. glöm inte kolla in en sväng på hemsidan.


Ovido - Quiz & Flashcards