amandas-smycken

Alla inlägg under januari 2010

Av Amanda - 3 januari 2010 12:16

Den 6 december stod jag på julmarknad i Apladalen. Det är en mysig julmarknad där folk känner igen mig och mina smycken.

Det är roligt att se att "Amandas Smycken" är omtyckt, och jag fick höra av många att mina smycken är väldigt speciella och unika - precis det jag vill höra!


Nu är julen över, vilket betyder att det är ett helt år kvar till nästa omgång med julmarknader. Jag har ju stått på en hel del marknader nu i höst, vilket har stärkt min inställning och min stolthet över mina smycken.

Nu i vår har jag inga marknader inplanerade, inte än så länge i alla fall. Däremot kan det bli ett och annat pärlparty - och det är kul.


I julklapp fick jag bokstavsstansar och sifferstansar som jag använder till att stämpla in exempelvis namn i metallbrickor som sedan blir en del av smyckena. Smyckena blir jättefina och tack vare stansarna kan jag göra olika stilar på mina smycken.


Idag har jag skrivit några rader på den teoretiska delen av mitt projektarbete. Jag har kommit en bit nu, och det känns bra. Det känns som att jag har läget under kontroll.


Må så gott

/ Amanda, Amandas Smycken

www.amandassmycken.se


  

Ovido - Quiz & Flashcards