amandas-smycken

Alla inlägg den 10 juli 2009

Av Amanda - 10 juli 2009 15:35

Jag vill börja med att återigen tacka för allt beröm och alla fina komplimanger :) Jag blir så fantastiskt glad av allt fint, jag får höra. TACK!


Igår kom jag hem från ett simläger i Gislaved. Jag var med som tränare, och vi hade så trevligt så. :) Däremot är det skönt att vara hemma lite också.


Idag har jag varit och klippt mig :) Jag hade i tankarna att jag bara skulle "toppa" håret och klippa upp det lite, men så blev det inte. Vi klippte av 5 cm i nacken istället, vilket är skönt nu i sommar :)

Jag blev riktigt nöjd faktiskt, något som faktiskt inte inträffar så ofta i sådana här tillfällen. Tyvärr tänker jag nog för mycket, och det är det som ställer till det.


Precis nyss, blev jag klar med ett liknande vitt hjärta, som i inlägget "svart, nytt och hjärtligt". Nu skall jag sända iväg ett sms till den glada beställaren Karin, och berätta att hennes beställningar är klara för avhämtning :)


Senare ikväll, snarare kl. 19, skall jag in till Värnamo och gå på kalas :) Det är en kompis som fyller 20 - (överrasknings-fest) :)

Där skall vi grilla och ha kul och vädret verkar ju se lovande ut :)


Igår pratade jag med Ludvig, som skall hjälpa mig med min hemsida. Han skulle sätta igång med den på allvar i helgen, sa han. Det ser jag fram emot :)

Jag önskar honom lycka till!


Imorgon skall jag jobba på badet, och sedan digiloo med Gustav. :)

Hoppas det fina vädret håller i sig bara.


I onsdags pratade jag med Åza på vmo-näringsliv. Det får jag inte glömma att berätta om. Jag, eller vi, kom på att jag i fortsättningen skall inrikta mig på att utveckla mina smycken och mina idéer, och inte ta emot lika många beställningar. Istället skall jag sälja mina smycken på min hemsida, på marknader och möjligtvis i någon affär. :)

Då har jag mycket mer tid för att utveckla mina idéer och få fram dem från pappret till färdig produkt, utan att annat kommer emellan och alla mina idéer tynar bort.

 På så sätt kommer alla mina smycken att bli alldeles unika, och kunden kan känna sig särskilt speciell, vilket är det jag vill med mina smycken :)


Nu skall jag fortsätta pyssla och skapa, sedan blir det partaj i värnamo :)


ha det bra


kram

Amanda - amandas smycken

Ovido - Quiz & Flashcards