amandas-smycken

Alla inlägg den 14 juli 2009

Av Amanda - 14 juli 2009 09:57

Packa, packa och ... packa!

Imorgon åker vi :)


Om jag skall vara ärlig så pirrar det faktiskt lite i magen nu, "dan före dan". Det är inte flygningen jag är orolig för, för jag tycker om att starta, svänga och landa. Nej, det är något annat, men vad vet jag inte.

Kanske är det just det att det är första gången som jag flyger utan mina föräldrar. Kanske är det ovissheten för Turkiet som spökar.

Jag vet inte, men det ordnar sig säker när vi väl är på plats i värmen :)


Nu lägger jag in musik och ljudböcker i min mobil. Perfekt att lyssna på när man ligger och steker i solen! Dessvärre kan jag inte ha med mina pärlor på semestern. Det gör lite ont, men samtidigt är det kanske bra att ta en liten paus från det med, det är ju trots allt bara en vecka.

En hel vecka i solen tillsammans med världens bästa Gustav, den snällaste Rebeckan och den där Martin som är en aning retfull (ler*). Kan det bli bättre? - Nej, jag tror inte det!


Min dator krånglade igår så jag kunde inte skriva något nytt här på bloggen. Idag är datorn i fint skick igen och jag kan också visa mina nya smycken, som jag satt och pysslade med i förgår och igår :)


Dagens smycke är detta vita halsbandet med pärlklädda ringar. Som en liten bonus, och för att jag tycker om det så mycket, visar jag också min vita lilla hjärtbärande "ängel". Hon skiljer sig lite från de tidigare små flickorna, eftersom hon har fått vita pärlor som hår på huvudet :) - mysig, tycker jag.







Ovido - Quiz & Flashcards