amandas-smycken

Alla inlägg den 23 augusti 2009

Av Amanda - 23 augusti 2009 21:20

Idag var det utställning och försäljning av Amandas Smycken på åminne-bruk, Åminne. Till en början gick det segt, men sen så :)


Det blev en sen kväll/ natt igår, med Elin och Annika. Det blev verkligen en fantastisk kväll - TACK.

I kön in till "området", träffade jag Isabella i min klass. Det var ett kärt återseende från fredagkvällen :)


Det blev inte många timmars sömn innan det var dags att stiga upp idag på morgonen. Halv 6 vaknade jag, helt klarvaken. Däremot var det inte svårt att somna om igen, efter en stund.


Jag har hunnit med mer än utställningen på åminne-bruk, idag. Det var nämligen avslutning på simskolorna, på värnamo-badet. Kanske var detta min sista simskole-avslutning. Kanske blir det någon till.

Det tar så mycket tid allting, och det är tid jag inte har. Av den anledningen väljer jag att avstå från simskolorna för hösten i alla fall. Istället skall jag pärla och hålla igång Amandas Smycken, hade jag tänkt. :)


 Imorgon bär det av till Kinnekulle, med skolan. Vi skall övernatta någonstans i Skövde, tror jag, natten mellan måndag och tisdag. Jag är inte helt klar över VAD det är vi skall göra i Skövde, eller vart vi nu skall (känner att jag har väldigt dålig koll, väldigt olikt mig), men det har med georafin att göra. Det  blir säkert bra. Det blir ju vad man gör det till :)


Nu är det snart tid på sängen. Men innan jag faller in i sömn, skall jag titta på film :)


Ha det bra, så hör jag av mig när jag är hemma igen :)

 Glöm inte kolla min hemsida, www.amandassmycken.se


/ Amanda, Amandas Smycken

www.amandassmycken.se

Ovido - Quiz & Flashcards